Verticuteermachine Huren – “Vertidrain”

De VERTIDRAIN machines bij Firma Spruijt zijn geschikt voor gras onderhoud bij grote velden, beluchting van sportvelden e.a. werkzaamheden omtrent gras beluchten van grote tot zeer grote oppervlakken.

Al onze “vertidrain” verticuteermachines worden door middel van eigen vervoer naar de werkplaats getransporteerd. Dit heeft als bijkomend voordeel dat we zeer flexibel kunnen inplannen en kostenbesparend werken.

Voor meer informatie kunt u altijd even bellen met betreffende afdeling of neem contact met ons op.

Over Verticuteren:

Een verticuteermachine of verticulator is een apparaat waarmee dood gras en mos verwijderd wordt. De Vertidrain machines van Firma Spruijt zijn ideaal voor grotere grasoppervlakken.

De verwijdering van dood gras en mos wordt verticuteren genoemd. Deze term komt uit het Engels en is een samenvoegsel van ‘vertical’ en ‘cut’, oftewel, verticale snede. Door goede verticutering kan water, lucht en voedingsstoffen makkelijker in de bodem doordringen, wat nodig is voor een gezond grasveld. De wortels krijgen ook meer ruimte om te groeien. Een bijkomstig voordeel is dat mos wordt bestreden, zodat dit zich niet verder kan uitbreiden en hiermee het gras verdrukt.

De verticuteermachines van Firma Spruijt hebben een ronddraaiende rol met stalen messen en een stevige benzinemotor. Deze “Vertidrain” machines zijn zeer geschikt voor professioneel gebruik, om grote oppervlakken mee te verticuteren. Om verdichting van het gras dit tegen te gaan dient men het gras te beluchten. Anders dan bij het standaard verticuteren, waar enkel dood gras wordt verwijderd, worden er bij het beluchten gaatjes in het grasveld geprikt.

Voor al uw werkzaamheden omtrent gras verticuteren, gras beluchten, het afvoeren van restmateriaal, het verhuur van verticuteermachines, kippervrachtauto, oprijwagen, knijperauto, tractor, dieplader en meer, kunt u bij Firma Spruijt terecht.

Neem direct contact op:

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoon nummer (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Uw bericht

  In het kort
  Verhuur van Verticuteer en Beluchting Machines
  Service Type
  Verhuur van Verticuteer en Beluchting Machines
  Leverancier
  H. Spruijt Machineverhuur,
  Rijksstraatweg 3,3631 AA,
  Telephone No.0294-233107
  Gebied
  Nederland
  Beschrijving
  HSPRUIJT - VERTIDRAIN machines. Gras verticuteren, gras beluchten, het afvoeren van restmateriaal, verhuur van verticuteermachines gras onderhoud.